Heeft u tijdelijk versterking nodig om het juiste talent aan te trekken? Dan vullen wij dat graag voor u in. Dat doen wij liever niet op afstand, maar bij voorkeur intern bij uw organisatie. Wij kunnen zo de cultuur leren kennen, precies weten wat uw organisatie zo bijzonder maakt en samen met u uw recruitment optimaal inrichten en uitvoeren.
U schakelt ons tijdelijk in en in die beperkte tijd streven wij naar een blijvende oplossing. Een duurzame oplossing die blijvend rendement oplevert voor uw organisatie. Als u wilt kunt u hierna nog het proces bij ons neerleggen voor afhandeling en opvolging of het proces door ons laten beheren.

PEPER & CO MAAKT VAN UW ORGANISATIE EEN 'HOT' BEDRIJF OM VOOR TE WERKEN

Wij gaan niet over één nacht ijs. Graag kijken wij samen met u hoe we verbeteringen in uw recruitmentproces kunnen realiseren. Denk bijvoorbeeld aan pakkende websiteteksten, jobmarketing, social media en voor u relevante tools. Maar ook aan het opzetten van het sollicitanten volg systeem (ATS), advies over het voeren van sollicitatiegesprekken en het creëren van een talentpool.
‘Peper & Co’ maakt van uw organisatie samen met u een ‘hot’ bedrijf om voor te werken.

INTERIM RECRUITMENT KUNT U HET BESTE INZETTEN ALS HET GAAT OM:

  • Adhoc recruitment – zwangerschap / ziekte 
  • Een tijdelijk tekort aan capaciteit 
  • Voornamelijk uitvoering
  • Het besparen van recruitmentkosten bij een variabele, tijdelijke of omvangrijke vraag

IK WIL EEN VOORSTEL OP MAAT

NEEM CONTACT MET MIJ OP

 

We hebben een jargon overzicht gemaakt met uitleg van alle fancy woorden die voor ons heel vanzelfsprekend zijn, welke u hier terugvindt!