Vandaag is het 1 mei, als je gaaf werk doet is dit de allerleukste dag om te vieren: de Dag van de Arbeid. Heel Nederland is waarschijnlijk aan het werk, terwijl er in andere landen een vrije dag voor wordt gegeven. Op 1 mei 1890 werd de eerste internationale Dag van de Arbeid gevierd. Weten jullie ook wat er eigenlijk gevierd wordt? Kort gezegd, de invoering van de achturige werkdag.

Nu gaan we inmiddels heel anders om met werktijden dan 127 jaar geleden en is de aard van ons werk ook drastisch veranderd. Mocht je nu door giga-groei toch overwegen de twaalfurige werkdag weer in te voeren voor je medewerkers… er zijn andere legale oplossingen voor. We horen je denken: “da’s leuk, maar waar haal ik die capaciteit van goede mensen vandaan? Schakel ik een uitzendbureau, werving- of selectiebureau of een ZZP-er in?” Dit is slechts een tijdelijke, maar geen duurzame oplossing.

Peper & Co kan jou helpen. Wij kunnen jou helpen met je groei op korte en lange termijn.. Hoe wij dat doen? Wij zijn al vanaf één dag in de week in te huren om er voor te zorgen dat jouw recruitmentproces efficiënt wordt ingezet en dat er vanuit jouw naam herrie wordt gemaakt in de arbeidsmarkt, zodat talent jou kan vinden. Wij leren je hoe je het zelf kunt doen en je houdt op deze manier zelf de regie in de hand. Zie ons als een mobiele recruitmentafdeling.

Wil je meer weten of dit bij jouw organisatie kan passen? Bel of mail ons: 085-8772459 of bericht@peperco.nl