Voor de eerste-keer-daters, de herintreders, de tinderaars, de one-night-standers, de ik-geloof-nog-in-liefde-daters, de ik-ben-de-enige-zonder-relatiedaters, of voor de ouderwetse romantici, daten blijft spannend!

“Vindt hij of zij het leuk”, “hoe overleef ik de avond”, “haal me weg hier”, “ik vreet je op”, iedere datepoging kan op papier ideaal zijn. Pas op het moment dat je elkaar ontmoet, voel je of er een kans van slagen is. En dan is het ook nog afvragen hoe je date jou inschat. Merk je dat je ter plekke visueel uitgekleed wordt, of is je tafelgenoot op zoek naar de artiestenuitgang? De ervaren daters onder ons, weten dat het iedere keer toch wel weer wederzijds spannend is, hoe vaak je dit ook doet.

Een nieuwe baan of medewerker vinden, is in grote lijnen niet heel veel anders. Op papier kan het de ‘match made in heaven’ zijn, maar pas tijdens het eerste gesprek voel je of het echt potentieel heeft. Of je nu werkgever bent of werknemer, een klik is er, of is er niet.

Als dit zo’n delicaat en gevoelig proces is, wat is dan de overweging om een extern bureau in te schakelen die jou potentiële kandidaten levert? Hebben zij een klik met jou of met de werving- en selectie consultant? Je kunt het bijna vergelijken om een vreemde aan de bar te vragen of hij die dame in de hoek wil vragen of ze single is en/of ze op zoek is naar een leuke, gezellige, beschikbare partner.

Dat wil je toch niet? De eerste indruk moet je zelf maken! Jouw bedrijfsnaam, jouw cultuur, jouw stijl en dat is precies wat wij namens jouw organisatie doen. Professioneel daten 2.0!

Wij zijn jouw mobiele recruitmentafdeling. Nieuwsgierig hoe wij werken en professioneel daten? Zet Barry White maar vast op en bel of mail Peper & Co! 085-8772459 of bericht@peperco.nl