Geestig, weer een nieuwe trend: de vloer is lava. Zodra iemand dit heerlijk zinloos door de ruimte gilt, heb je 5 seconden om je voeten van de vloer te krijgen. Klimmen op een prullenbak, hangend in de gordijnen, gekruld over de balustrade. Doe je niet mee, dan begrijp je obviously de trend niet en hoor je er niet “bij”. Hebben we net met z’n allen buikspieren getraind door random te ‘planken’, weet iedereen de betekenis van ‘brain-freeze’ door de ice bucket challenge, kregen we massaal acteer ambities door de ‘mannequin challenge’, zet de ‘praat met een ananas” hopelijk niet door, nu dus: de vloer is lava.

Trends, voor je eindelijk begrijpt wat de grap/clou/doel is, wordt je voor gek uitgemaakt als je de nieuwste rage nog niet meegekregen had. Sommige trends waren zelfs bijzonder functioneel, zoals de werkvloer-polonaise met ‘is this the way to Amarillo’; bijzonder afdelings- en collega verbindend (wie is toch die man waar ik al hossend de schouders van vast heb?).

En hoe zit dat met zakelijke trends? Welke trends spelen er bijvoorbeeld op de arbeidsmarkt? Welke trend past bij jouw organisatie en welke kun je beter links laten liggen. Ben jij “bij”? Wij wel! We adviseren en helpen je hier graag bij. Voetjes van de vloer…..De vloer is LAVA!!

We zijn te bereiken via bericht@peperco.nl of 085 - 8772459.