Oké, na de avonturen van Harry en de zeldzame Paashaas, een ietwat serieuzere blog dan je van ons gewend bent.

Het aantal klanten groeit en jouw organisatie wil je in lijn mee laten groeien. Natuurlijk wil je prettig en kundig personeel en woont dit personeel niet in Timboektoe. Maar waar moet je beginnen en hoe bereik je jouw doelgroep? Waar vind je nu dat potentiële talent die jouw drukke dagen (jouw hoofdpijndossier) wat minder druk maken, zodat jij je kunt richten op jouw core business en waar kunt maken wat jij jouw klanten beloofd.

Herken jij het vraagstuk dat je het liefst jouw eigen personeel wilt aantrekken? Wil jij jouw proces in eigen hand houden, maar mis jij het inzicht? Of je hebt een advertentie geplaatst en daar komen niet de juiste mensen op af. Of misschien mis je die waardevolle database vol met potentieel talent?

Wij zijn jouw mobiele recruitmentafdeling en kunnen jou adviseren over het aantrekken van personeel. Wij leveren het advies en desgewenst zorgen wij ook voor de uitvoering. Heb je meteen de (tijdelijke) capaciteit geregeld en wordt alle kennis binnen jouw organisatie geborgd.
Bel of mail ons, wij nemen een paracetamolletje en waardevolle tips voor je mee! 085-8772459 of stuur een bericht naar bericht@peperco.nl.