Daar lig je dan….. factor 50 in de aanslag, stapel boeken paraat, flashy zonnebril op, en toch lukt het je niet om te ontspannen. De alcoholconsumptie van gisteravond kan een rol spelen, maar daar gaat eerst de nodige ontkenning aan vooraf; dat is het dus niet. Bij het boeken van je bestemming heb je uiteraard gekeken of er wifi is; wel zo handig voor je Spotify en coole Instagram posts. Dat je mail daar ook op binnenkomt, neem je in eerste instantie voor lief. Maar dan……

Sjongejonge, je collega cc-t je in een mail waar je het echt niet mee eens bent, die offerte is die nou nog de deur niet uit? En als je dan reageert, is het hek van de dam; of je dan nog even wilt meekijken naar het nieuwe voorstel, de laatste cijfers, de ontvangen feedback, het laatste verslag…oh ja en graag je input voor de volgende meeting voor maandag!

Dit kan een reden zijn waarom medewerkers de tijd onder de parasol gebruiken om na te denken over de toekomst. Op vakantie is het makkelijker om met wat afstand te kijken naar je baan en of je hier na de vakantie met plezier naar terug gaat. Het is niet voor het eerst dat je als werkgever een ontspannen team terug denkt te zien, en in plaats daarvan een aantal opzeggingen binnenkrijgt.

En dat terwijl veel nieuwe business op je wacht na de zomervakantie; hoe ga je dat nu redden? Het team van Peper & Co kan je helpen om zelf grip te houden op je personeelsbehoefte op lange termijn. We kijken kritisch wat je kunt verbeteren en helpen je daarbij. We kunnen ook zorgen voor extra interne capaciteit zodat jij je kunt richten op je core-business.

Kom maar op met al die vakantie verhalen; met Peper & Co ben jij er klaar voor!

bericht@peperco.nl of 085-8772459; we kijken graag met je mee.