Heel Nederland tilt massaal afspraken, voorstellen, contracten, nieuwe plannen “over de zomervakantie” heen. De kranten staan weer vol met non-nieuws over het lokale omgevallen schaap, het nieuwe kapsel van de burgermeester, of productiefoutjes van flamingo-zwembanden. Jawel, het is dus weer komkommertijd! De tijd van grote ergernissen dat alles zo lang duurt, niemand aanwezig is, het weer te warm of te koud is, de vlucht midden in de nacht vertrekt en dat zand echt overal zit. Ook de tijd van geen files, langere lunches buiten op het terras, ijsjes tijdens werktijd, mooie vakantieverhalen en……aan dit lijstje van fijne dingen aan de komkommertijd, voegen we er graag ééntje toe:

Tijd om alle recruitment acties in alle rust op te tuigen voor de openstaande functies in het bedrijf! Wie zoek je, hoe ga je ze vinden, waar ga je je zichtbaarheid vergroten, wat wil je ervoor uitgeven, wat wil je bieden, en ga zo maar door. Veel bedrijven gaan pas schakelen als er pijn op de afdeling is. Maar wist je dat je nu al veel kunt voorbereiden voor als het straks nodig is. En als je gelijk je medewerkers hierbij betrekt, kunnen zij direct in hun eigen netwerk ook alvast meekijken; dat scheelt veel geld!

Wil je een keertje hierover sparren? We denken graag met je mee. Onder het genot van een kop koffie kunnen we samen kijken naar waar we je hulp bij kunt gebruiken. Veel zaken kun je prima zelf, met een beetje hulp van Peper & Co.

bericht@peperco.nl of 085-8772459….koffie?