Het is weer de tijd van de inkomstenbelasting. Tegenwoordig hoef je niet meer die ellendige formulieren met pen in te vullen, maar kun je dit heel handig via de website van de belastingdienst doen of via een app. Daarnaast hebben zij al bijna alles voor je ingevuld. Hoe handig is dat?

Je kunt je afvragen waarom wij dit onderwerp aansnijden. De vergelijking met recruitment is wel degelijk aanwezig. Je moet het zien vanuit het oog van het talent wat jij voor je bedrijf wil vinden. Stel jezelf de vraag: hoe kunnen wij het solliciteren bij ons bedrijf zo laagdrempelig mogelijk maken en hoe maken wij het onszelf gemakkelijk?

Als solliciteren voor een kandidaat moeizaam is, zal een kandidaat snel afhaken en mis je misschien die ene juiste kandidaat voor jouw openstaande vacature. Dus hoe voorkom je nu die ellenlange vacatureteksten, de omslachtige sollicitatieroute die de kandidaat aflegt en hoe hou je nu gemakkelijk bij wie er al gesolliciteerd heeft en wie er niet in aanmerking komt?

Wat heb je dan nodig? Juist; een hele handige tool, eentje om het proces voor de kandidaat en voor jou als werkgever makkelijk te maken. Maar welk recruitmentsysteem is handig voor jouw bedrijf? Peper & Co kan jou hierbij helpen! Wij kijken hoe het proces nu is en kijken hoe wij dit kunnen verbeteren of aanvullen. Meer weten? Bel ons op 085-8772459 of stuur een bericht via: bericht@peperco.nl