Oeioeioei…..groei!

Tja, net gestart als echte ondernemers en nu al echt eigen personeel nodig! Wij gaan dus medewerkers aannemen, naast onze nieuwe topper die in mei start. Wat doet dat met ons? Gelukkig een hele hoop…….we nemen je even mee in de nieuwste rollercoaster met de sexy naam: we’re hiring!

Onze plannen en ambities zijn groot, dit betekent dat we, nu de echte opstart echt voorbij is, serieus gaan werven voor onszelf: Interim recruiter, senior recruiter, sourcer, recruitment marketeer en een combi van dit alles.

Serious business! Klopt. We hebben inmiddels voldoende werk en opdrachten in de pijplijn, dat we dit ook echt aankunnen en aandurven. Voor een nieuwe medewerker betekent dit niet alleen kans op een vette baan, maar ook om onderdeel te zijn van een nieuw fenomeen: De POP-UP werver!

De powerwervers die we willen aannemen, zijn ook types die het leuk vinden om mee te bouwen aan een organisatie. Gespreid bedje doen we niet aan, dat kom je bij onze opdrachtgevers ook niet tegen. Afwisseling, goeie voorwaarden, een kekke auto en een hoop lol onderling, is wel wat we willen bieden. Ook liggen er nog organisatorische taken die we graag uitdelen, zoals marketing/PR/events/coaching/? Voor jou de kans om je nog breder te ontwikkelen dan wat je de afgelopen jaren al hebt gedaan.

Durf jij het aan om jouw recruiting carrière verder up te spicen?

Bel / Mail / Link Vanessa of Carmen en we praten verder over de mogelijkheden.

085- 8772459 | bericht@peperco.nl | www.peperco.nl