Misschien heb jij het ook wel gelezen in het nieuws: Robotisering van recruitment.

Waarschijnlijk wordt de Robotisering van recruitment de toekomst van ons vak. Er wordt gesproken dat we aan de vooravond van een technologische revolutie staan.

Bij Peper&Co zijn wij ook altijd bezig met het volgen van trends en vernieuwingen. Hoe kunnen onze opdrachtgevers de technologische ontwikkelingen benutten in hun dagelijks werk? Welk systeem ondersteunt jou als recruiter het beste bij jouw werkzaamheden? Hoe zet recruitment Big Data in om de juiste kandidaten te selecteren? Het grootste deel van ons werk bij Peper&Co is het adviseren van organisaties omtrent het inrichten van hun Recruitment Proces.  En de ontwikkelingen gaan snel, dus Peper&Co ontwikkelt zich continue mee.

Gelukkig zijn mijn collega’s bij Peper&Co nog steeds van vlees en bloed. Elke maandag tijdens het teamoverleg kunnen we elkaar nog lekker in onze vlezige armen knijpen. Kijken of ons werk een droom is of dat het adviseren over onze passie aan opdrachtgevers werkelijkheid is.

Ok, Carnessa is onze papieren vriendin. Maar vol pittige recruitment passie. Ken je haar al? Carnessa is Pop -Up Werver bij Peper&Co. Carnessa brengt recruitment naar bedrijven toe, die op een vernieuwende manier aan goede medewerkers willen komen. Hoe zij dat doet? Carnessa werkt op projectbasis bij haar opdrachtgevers, en brengt recruitment letterlijk naar de organisatie toe: Zij adviseert, richt in, en werft bij/met/voor het bedrijf. Werven als een baas noemen we dat!

Wie weet werkt de ijzeren vorm van Carnessa over een paar jaar echt bij ons. Robotisering bij Peper&Co. We gaan maar eens beginnen met het sparen van lege conservenblikken! Carnessa de Robot, here she comes!

085- 8772459 | bericht@peperco.nl | www.peperco.nl