-Weet je het nog?? 1996 … If you wanne be my lover …!

Met een borstel in je hand voor de spiegel mee-blèren met de Spice Girls.-

Hahaha, wat moest ik lachen toen ik dit verhaal in het nieuws las. Ik moest natuurlijk meteen denken aan Peper&Co!

-5 hele verschillende meiden in spicy kleren; "Ginger", "Baby", "Scary", "Posh"  en "Sporty". Slim gedaan, want zo kon iedere fan zich wel identificeren met een van de girls.

Maar ze hadden ook overeenkomsten, ze hadden lef en konden goed zingen. Al heel wat jaartjes geleden zijn de dames uit elkaar gegaan. “Viva Forever” bleek helaas niet op te gaan.

Maar goed nieuws voor de oude fans onder ons. Ze komen in de revival! Alleen Posh en Sporty hebben er geen zin meer in, “Stop”. Dus de overige Spicies mogen aan de werving. En dat vertellen ze breed uit aan de media. Dus aan aandacht geen tekort. -

Say you’ll be there” blijkt te werken. Alhoewel wij van Peper&Co ze natuurlijk wel wat wervingsadvies willen geven.

Ten eerste natuurlijk om onze Spicy stijl! Ok, qua uiterlijk lijken we bij Peper&Co niet helemaal op de gorgeous girls. Maar ook wij zijn allemaal verschillende persoonlijkheden. Met 1 overeenkomstige kracht! Wij zijn toppers in adviseren over èn uitvoeren van recruitmentprocessen. En ook wij zijn op zoek naar extra Spice Girls (or Boys). Geen eenheidsworst! Maar pittige Co’s die zelfstandig aan de slag kunnen als Pop-Up Werver.

Een Peper&Co talentenshow? Mwah, dat gaat misschien iets te ver. Maar een over de top sollicitatie is natuurlijk altijd welkom bij Peper&Co. Laat ons maar denken “Who do you think you are”. Daar houden wij bij Peper&Co van.

If you wanne be our lover” dan horen we het graag van je!

Het enige wat ik nu eigenlijk nog wil zeggen is:

Goodbye

085- 8772459 | bericht@peperco.nl | www.peperco.nl