Want......., er is een nieuwe superheld gearriveerd! Een hele pittige, die eindeloos kan multitasken, zeer dienstverlenend is, niet zeurt maar zorgt, voor ieder bedrijf toegankelijk is en…..bijzonder flexibel. Mag ik aan jullie voorstellen:

Pepergirl Carnessa

Deze nieuwe superheld(in) is ontstaan uit een groeiende behoefte aan flexibel en betaalbare werving, haalbaar voor iedere organisatie ongeacht hoe groot je bent. Werven is bijzonder persoonlijk en dat heeft deze Pepergirl vooral gezien bij kleinere organisaties. Iemand aannemen is bijna te vergelijken met het zoeken van een leuke date. Op papier kan alles er fantastisch uitzien, maar het onderbuik gevoel is echt het belangrijkste! Carnessa zorgt ervoor dat je als partij door leukerds gevonden wordt en gaat voor jou de markt afstruinen. Aan tafel bij het kaarslicht vinden jullie zelf wel de weg naar het uitzoeken of er een lange termijn relatie in zit. Carnessa helpt bij alles wat er komt kijken in jullie bij elkaar te brengen als nieuwe werknemer en werkgever, bijna net als daten. Adverteren, uitzoeken, benaderen, voorbereiden, vastleggen, communiceren, en dat alles in samenspraak al vanaf 1 dag per week.

Carnessa gelooft sterk in het persoonlijke aspect en komt het liefste haar heldentaak vervullen op de werkvloer, zodat ze dicht op alle informatie zit en betrokken is bij al haar heldendaden.

Mogen we haar een keertjenlangs sturen? Ze maakt ook een quickscan om te kijken wat er beter kan qua werven; gewoon gratis! Als dat geen super held is?

Pepergirl, Spice up your recruitment!

Belt u ons of bellen wij u terug?
085- 8772459 | bericht@peperco.nl | www.peperco.nl

We werken uiteraard ook met mannelijke pepergirls, maar zeg nou zelf, peperboy klinkt als iemand die een krant op een versgemaaid gazonnetje gooit…..toch?