Valentijnsdag. Een dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met bloemen, kaartjes of cadeautjes. Misschien wordt er anoniem de liefde aan je verklaard, of je krijgt een mooi gedicht. Hoe dan ook; wij van Peper & Co hebben ook een gedicht, voor jou en voor jouw organisatie.

Fijne klant,

Wil jij gaan uitbreiden met jouw tent? Groeien met leergierig en leuk talent?
Zoek jij die nieuwe Valentijn? Die ene kandidaat, die de juiste moet zijn?

Heb je een probleem om nieuw talent aan te trekken?
Kunnen zij jouw organisatie maar niet ontdekken?

Heb je genoeg van recruitmentbureaus met fees hoog en duur?
Van mismatches waar je van krijgt het apezuur?

Staat Employer Branding nog op je to-dolijst?
Waardoor Social Media de kandidaat naar de juiste weg wijst?

Heb je misschien een ander recruitmentprobleem?
Zoals een nog ontbrekend recruitmentsysteem?

Of een efficiënt recruitmentproces aan het begin van ontwikkeling?
En zoek je daarin wat professionele aanmoediging?

Even zonder dollen; jouw product of dienst valt goed in de markt. En om dezelfde kwaliteit te kunnen blijven waarborgen, moet je gaan uitbreiden (lees: groeien met talent!). Hoe doe je dit? Schakel je een werving- en selectiebureau in of ga je zelf jouw recruitmentproces inrichten? Want jij, ja jij, kunt dit uiteraard ook zelf! Oké, toegegeven, met een beetje hulp.

Peper & Co kan jou helpen om te groeien door talent aan jouw organisatie te binden. Ondertussen richten wij de recruitmentprocessen op effectieve wijze in, zodat je de volgende keer zelf in staat bent om jouw nieuwe werk-Valentijn te vinden.

Peper & Co is jouw mobiele recruitmentafdeling. Wij kijken wat er verbeterd kan worden, zonder dat daar een dikke fee voor wordt berekend. Wij worden beloond op inspanning en dat is al mogelijk vanaf één dag per week. Wat krijgt je hier voor terug? Kennis, kunde, tools en capaciteit. Wij brengen recruitment, laten het achter en jij bent straks in staat het zelf te doen.

Hebben wij jou al enthousiast gemaakt over ons concept? Meer weten? Bel of mail ons.