Het aantal mensen dat u nodig heeft is niet altijd hetzelfde. Bij piekdrukte heeft u extra mankracht nodig, zowel vast als interim. Ook een groot project dat u heeft verworven, vraagt vaak om flink wat extra capaciteit. En bij de oprichting van een nieuwe afdeling of bedrijf komen vaak helemaal grootschalige recruitmentactiviteiten kijken. Project Recruitment van Peper & Co biedt in die gevallen uitkomst. Wij kunnen uw recruitment aanvullen en helpen om projecten bijzonder efficiënt te realiseren.  

Bij Peper & Co denken wij graag met u mee hoe wij de aantrekkingskracht van uw organisatie nog verder kunnen vergroten. Zodat wij op korte en lange termijn de juiste mensen kunnen aantrekken. Daarbij werken wij altijd vanuit uw naam. Zo creëren wij een extra sterk werkgeversmerk oftwel “Employer Brand”. Hierdoor zult u merken dat het steeds makkelijker wordt om goede mensen aan uw bedrijf te binden. Binnen Project Recruitment, heeft u 1 vaste recruiter als contactpersoon en deze werkt samen met onze andere Recruitment Associates.

WERKWIJZE (maatwerk):

 1. Recruitmentscan | De Project Recruiter start met het in kaart brengen van de totale wensen en behoeften mbt tot het recruitmentvraagstuk. De verkregen informatie zal gebruikt worden voor het opmaken van een plan van aanpak en een doelgroepanalyse. 

 2. Employer Branding & Jobmarketing | De Project Recruiter start met het (her)schrijven van de vacature(s) en zorgt ervoor dat er client-branded geadverteerd wordt op jobboards en socialmedia campagnes worden opgezet. De zichtbaarheid van uw bedrijf en vraag wordt hierdoor vergroot bij latente kandidaten.
 3. "Eigen Recruiter" | Latent talent zal 8 van de 10 keer, niet uit zichzelf solliciteren op de vacature(s), nee, de latent/niche talenten zijn vereerd door de organisatie zelf benaderd te worden. De Project Recruiter, zal actief en uit naam van uw bedrijf, kandidaten benaderen en verleiden naar uw vacature en organisatie. 
 4. Recruitment | Geinteresseerde kandidaten worden gescreend tijdens een telefonische intake, zodat alleen de best passende sollicitanten bij u aan tafel zitten. Desgewenst voeren wij samen met u de selectiegesprekken met kandidaten. Ondertussen bewaken en onderhouden wij het proces met u en de kandidaten en dragen zorg voor een goede candidate journey tijdens het gehele proces.
 5. Hired | Gefeliciteerd u heeft een nieuwe collega/collega's aan uw team toegevoegd! De contracten zijn getekend, wij ronden het project af zodra al uw  recruitmentuitdagingen zijn opgelost.

IK WIL EEN VOORSTEL OP MAAT

NEEM CONTACT MET MIJ OP

 

WAT KAN PROJECT RECRUITMENT VOOR UW ORGANISATIE OPLEVEREN

 • Diverse tools ingezet voor uw employer branding 
 • Eén of meerdere maatwerk talentpool(s) voor uw vacature(s) aangelegd, d.m.v. sourcing 
 • Jobmarketing ingericht voor uw vacatures
 • Inzicht in de kracht van de Candidate Journey & dit ingericht voor uw organisatie 
 • Verhoogde inzet van social media t.b.v. recruitment / arbeidsmarktcommunicatie
 • Remote recruitment / Inhouse recruitment: uw groei realiseren wij op ons kantoor, of bij u op de werkvloer
 • Een tijdelijke recruiter met de juiste branche-expertise voor uw vraagstuk
 • Plug & Play: plug in wanneer nodig en plug out wanneer niet nodig, wel met behoud van uw "eigen" recruiter
 • Al vanaf 1 dag per week

IK WIL EEN VOORSTEL OP MAAT

NEEM CONTACT MET MIJ OP

We hebben een jargon overzicht gemaakt met uitleg van alle fancy woorden die voor ons heel vanzelfsprekend zijn, welke u hier terugvindt!