I.

Actuele vacatures op onze projecten

Nieuwsgierig waar wij ons momenteel mee bezighouden op het gebied van recruitmentvraagstukken? Neem een kijkje op onze klantprojecten, wie weet kun jij ons hierbij helpen? Helpen doen we graag samen! Lees verder...

II.

 New Business Recruitment Partner (starter)

Lijkt het je leuk medeverantwoordelijk te zijn aan de groei van ons bedrijf en zorg jij ervoor dat bestaande en nieuwe klanten onze recruitmentdiensten leren ervaren en willen blijven toepassen? Lees verder door op de link New Business Recruitment Partner te klikken

III.

Interim Recruiters & Project Recruiters

Wij geloven sterk dat recruitment echt een vak is! Jij bent als 3.0 recruiter in de veranderende wervingswereld de cruciale schakel tussen een groeiende organisatie en nieuw talent. Jouw inzet en enthousiasme kunnen daadwerkelijk het verschil maken. Jij bent naar buiten toe het 1e visitekaartje en intern behandel je meerdere belangen. Je bent, zeg maar, een soort communicatieve en prettige kameleon. Bij Peper & Co geloven wij ook sterk in vernieuwing en versnelling van ons vak; er zijn steeds meer tools die ons vak naar een niveau hoger tillen. Recruitment 3.0 kan ook echt niet meer zonder deze tools. De echte “CO” van Peper & CO is een HBO-er met oog voor nieuwe trends en innovaties, zonder hierbij het menselijke aspect te vergeten, dat oh zo belangrijk is. Bij ons krijg je uiteraard de kans om je hier verder in te ontwikkelen. 
Dat maakt het werken bij en via Peper & Co ook zo leuk! Wij brengen de laatste ontwikkelingen ook naar onze klanten toe en vertalen wat voor hen haalbaar en betaalbaar is. Je hebt hierdoor niet alleen de rol van recruiter, maar ook de rol van adviseur en interne coach. Het werk is zeer afwisselend, zowel qua klanten als inhoud van de rol. Overal waar je komt trek je weer een andere opdrachtgeversjas aan. 
Dus ben jij op zoek naar een nieuwe opdracht/project en is het jouw passie opdrachtgevers te helpen met hun personeelsgroeidoelstellingen? Schrijf je dan hier in of neem contact op met Team Recruitment |bericht@peperco.nl.