Wij geloven sterk dat recruitment echt een vak is! Jij bent als 3.0 recruiter in de veranderende wervingswereld de cruciale schakel tussen een groeiende organisatie en nieuw talent. Jouw inzet en enthousiasme kunnen daadwerkelijk het verschil maken. Jij bent naar buiten toe het 1e visitekaartje en intern behandel je meerdere belangen. Je bent, zeg maar, een soort communicatieve en prettige kameleon. Bij Peper & Co geloven wij ook sterk in vernieuwing en versnelling van ons vak; er zijn steeds meer tools die ons vak naar een niveau hoger tillen. Recruitment 3.0 kan ook echt niet meer zonder deze tools. De echte “CO” van Peper & CO is een HBO-er met oog voor nieuwe trends en innovaties, zonder hierbij het menselijke aspect te vergeten, dat oh zo belangrijk is. Bij ons krijg je uiteraard de kans om je hier verder in te ontwikkelen. 

Dat maakt het werken bij Peper & Co ook zo leuk! Wij brengen de laatste ontwikkelingen ook naar onze klanten toe en vertalen wat voor hen haalbaar en betaalbaar is. Je hebt hierdoor niet alleen de rol van recruiter, maar ook de rol van adviseur en interne coach. Het werk is zeer afwisselend, zowel qua klanten als inhoud van de rol. Overal waar je komt trek je weer een andere opdrachtgeversjas aan. 

Ons team is nog klein, maar dat zijn onze ambities niet! Wij groeien hard, als je bedenkt dat wij sinds januari 2016 bestaan (maar hebben wel meer dan 20 jaar kennis in huis). Wat bieden wij jou? Naast ons tomeloos enthousiasme, hebben wij de leukste kwartaal- en jaar uitjes, vieren we successen samen, natuurlijk een goed salaris en een prettige werkplek. 

Wij zijn gevestigd in een prachtig pand: de Vlasfabriek tegen het pittoreske Overschie aan. 

Spreekt dit jou aan, dan komen we graag met jou in contact. Je kunt hiervoor Vanessa contacten op vanessa@peperco.nl.

Ben je nieuwsgierig naar de openstaande projecten van onze klanten, kijk dan op www.jobspicer.nl