Op een dag ontdekte de ondernemer dat het uitbesteden van deze taken aan een externe partij veel voordelen had. Het zou weliswaar investeringen in geld kosten, maar het zou veel minder tijd kosten. De ondernemer dacht aan zijn eigen expertise en realiseerde zich dat het uitvoeren van taken waar hij goed in was, veel meer rendement zou opleveren. Tijd is geld, en het uitbesteden van werk aan experts zou veel sneller en beter worden uitgevoerd, waardoor er kostenbesparingen zouden ontstaan.

De ondernemer wist dat er veel organisaties zijn die hun recruitment zelf wilden doen en niet met externe bureaus wilden werken vanwege slechte ervaringen uit het verleden. Maar de ondernemer overtuigde hen dat het uitbesteden van recruitment aan Peper & Co succes en rendement zou opleveren, want zij deden het echt anders. En dat doet Peper & Co nog steeds!

Peper & Co ziet vaker bedrijven die al maanden op zoek zijn naar hun ideale kandidaat en vanwege kostenbesparingen dit niet willen uitbesteden. Maar het kan zo gebeuren dat bedrijven maanden zoekende zijn, waar Peper & Co talent weet te verleiden naar jouw organisatie, terwijl jouw bedrijf zich kan blijven focussen op de business. Peper & Co helpt met recruitmentadvies, recruitment-inrichting en recruitment-uitvoering, en sluit af, indien gewenst, met een recruitmenttraining op maat, zodat jij of de medewerkers van jouw bedrijf dit een volgende keer goed zelf kunnen.

Peper & Co werkt met eigen experts op projecten, maar ook met een flexibele schil van recruiters, als er bijvoorbeeld sprake is van tijdelijke recruitmentbehoefte door zwangerschapsverlof, vakantievervanging of een tijdelijke piek in vacatures. Dus als je meer wilt weten over het uitbesteden van recruitment, of gewoon wil sparren over jouw behoeften en de mogelijkheden, neem dan gerust contact op met Peper & Co!