SPICE UP YOUR RECRUITMENT 

Een goede candidate experience is dé voorwaarde voor het realiseren van Employer brand en Employer influence. Ook hier komt de rol van de goede recruiter naar voren. Het aantrekken, begeleiden en opleiden van managers die uitstralen hoe belangrijk de eigen medewerkers zijn. Een sterk Employer brand krijg je alleen door de inzet van je eigen medewerkers. Binnen beginnen is buiten winnen!

Zoek naar elementen waarmee je als werkgever opvalt. Gebruik vacaturemarketing om het beste bereik en de juiste aandacht te krijgen, maak actief gebruik van sociale media om jouw bedrijfscultuur te delen en biedt gedifferentieerde vacatures op de website aan die ontworpen zijn om de best mogelijke kandidatenervaring te bieden. Match de identiteit van de organisatie en de bereidbaarheid van de solliciterende kandidaat.

Peper & Co schiet te hulp! Wij helpen jouw Employer brand naar een hoger niveau te tillen met een succesvolle Employer branding strategie. Wij bieden de juiste kennis, advies en tools om jouw recruitmentproces op te bouwen of verder te optimaliseren. Maatwerk, of je nu alleen die vacature wil invullen of het hele recruitmentproces wil uitbesteden. Met de recruitmentoplossingen van Peper & Co hoef je het wiel niet opnieuw uit te vinden. De markt verandert snel en de recruitmenttrends volgen, het wordt steeds belangrijker om voorop te blijven lopen!