Op zoek naar hoogwaardig talent voor uw team, nog voordat de behoefte actueel is? Het vroegtijdig inzetten van sourcing zorgt voor de juiste talenten op het juiste moment. Wij vullen dat graag voor u in. En dat doen we niet alleen; samen met u verdiepen wij ons in uw bedrijfscultuur, en begrijpen we wat uw organisatie zo uniek maakt. Hierdoor zijn we in staat om talent aan te trekken en te behouden, waarbij onze aanpak flexibel wordt ingezet op de specifieke wervingsbehoeften van uw organisatie.

Onze focus ligt op het identificeren, betrekken en verleiden van hooggekwalificeerde kandidaten, zelfs degenen die mogelijk niet actief op zoek zijn naar een nieuwe baan.

Wanneer u ons inschakelt, streven we ernaar om in die beperkte tijd een blijvende oplossing te vinden. Een duurzame oplossing die blijvend rendement oplevert voor uw organisatie. Naar wens kunt u het proces bij ons neerleggen voor afhandeling en opvolging, of wij kunnen het proces voor u beheren.

PEPER & CO MAAKT VAN UW ORGANISATIE EEN 'HOT' BEDRIJF OM VOOR TE WERKEN

Wij gaan niet over één nacht ijs. Graag kijken wij samen met u hoe u talent kunt verbinden aan uw organisatie. Wij begrijpen dat het vinden van talent essentieel is voor het succes van uw organisatie. Daarom bieden wij een uitgebreide sourcingdienst die zich richt op het leveren van op maat gemaakte wervingsoplossingen die voldoen aan uw unieke behoeften. Denk bijvoorbeeld aan pakkende vacatureteksten, jobmarketing, social media. Maar ook aan het opzetten van het sollicitanten volg systeem (ATS), advies over het voeren van sollicitatiegesprekken en het creëren van een talentpool.
‘Peper & Co’ maakt van uw organisatie samen met u een ‘hot’ bedrijf om voor te werken.

SOURCING RECRUITMENT KUNT U HET BESTE INZETTEN ALS HET GAAT OM:

  • Proactieve werving
  • Talent pipeline opbouwen
  • Niche profielen
  • Het besparen van recruitmentkosten bij een variabele, tijdelijke of omvangrijke vraag
  • Wij ronden het project af met de opgebouwde talentpool en zullen deze desgewenst voor u blijven monitoren.

IK WIL EEN VOORSTEL OP MAAT

NEEM CONTACT MET MIJ OP

 

We hebben een jargon overzicht gemaakt met uitleg van alle fancy woorden die voor ons heel vanzelfsprekend zijn, welke u hier terugvindt!