U bent een groeiende organisatie die wel wat hulp kan gebruiken bij het aantrekken van de juiste mensen. U wilt zelf betrokken zijn bij het recruitmentproces en weet precies wat uw organisatie zo aantrekkelijk maakt voor nieuwe medewerkers. Alleen ontbreekt het u aan tijd of kennis om de juiste mensen aan te trekken. 

PEPER & CO LOST RECRUITMENT PROBLEMEN OP!

Peper & Co geeft aantrekkingskracht, ontzorgt u bij het recruitmentproces en maakt uw recruitment haalbaar en inzichtelijk. Hoe groot of hoe klein uw organisatie ook is. Wanneer, waar en hoe u dat maar wilt. Wij bouwen actief aan uw werkgeversmerk. Helpen u bij uw recruitmentvraagstukken en het vinden van de juiste kandidaten. Lossen korte en lange recruitmentproblemen en knelpunten binnen uw recruitmentproces op. 

PASSENDE OPLOSSING VOOR ELK BUDGET

Peper & Co zorgt voor een maatwerk recruitmentoplossing die bij uw organisatie, strategie en budget past. Leg ons daarom uw recruitment uitdaging voor, en wij beloven u een verfrissende aanpak die bewezen werkt. 

 

De volgende organisaties hebben onze aanpak en het resultaat al mogen ervaren:

               

 

UW VACATURES VERVULD? ZET DE EERSTE STAP

Zet een eerste stap om uw recruitment uitdaging op te lossen! Bekijk hier onze oplossingen of stel uw vraag via ons contactformulier 

Of bel ons 085-8772459