Vanuit Peper & CO geven we verschillende workshops, afgestemd op de interne doelgroep en doelstelling. Onlangs hebben we een workshop gehouden, waarin we de commerciële mensen binnen een organisatie actief het recruitment proces in hebben getrokken. Wat komt er bij kijken, wat is er nodig, wat zijn de doorlooptijden, hoe acuut is de behoefte, met als doel om uiteindelijk efficiënter en effectiever groei te realiseren als totale organisatie. Onze workshops hebben een groot interactief gedeelte en we laten altijd iets concreets achter. Of je nou een organisatie bent van 10 medewerkers of 200, het programma is grotendeels maatwerk en het budget ook.

Een volgende workshop die op de agenda staat, is om het werkgever-ambassadeurschap door een organisatie heen te rollen. Zo kun je al je medewerkers inzetten als enthousiaste deeltijd-recruiter, zonder dat je extra wervingskosten hebt.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor een workshop om succesvoller te kunnen zijn in de organisatie doelstellingen? We komen graag aan tafel om de mogelijkheden te bespreken voor uw organisatie.

bericht@peperco.nl of 085 - 8772459