Zo denkt veel potentieel talent dus ook. Het talent dat net als deze werkgever lekker van de vakantie aan het genieten is en opeens denkt aan carrière-moves voor als hij/zij terug is in het land. Maar ook het talent dat niet op vakantie is en werkzaam is op een nu wat leger kantoor dan normaal vanwege de vakantiegangers, heeft ruimte om na te denken over de toekomst. 

 

Een…. Kans! voor wervend Nederland om recruitment dus niet on hold te zetten maar juist te profiteren van beschikbaar talent dat tijd heeft om te reageren op uw interessante vacature. Zorg dus dat uw wervingcampagnes aanstaan en dat uw Recruiters en Talent Sourcers actief en paraat staan voor al dit talent. 

 

Oh? Uw Recruiter is zelf met vakantie…. De HR Manager is met vakantie… U heeft geen wervincampagne…. Met excuses winnen we de wedstrijd natuurlijk nooitJ

 

Wij zijn beschikbaar en paraat om uw recruitmentvraagstuk in goede banen te leiden. Heeft u vraag naar een Interim Recruiter, die uw huidige Recruiter tijdelijk vervangt? Of wilt u in deze zogenaamde rustige periode alvast een aanvang maken met het (her) inrichten van uw bestaande recruitmentprocessen? Of… heeft u een vacature die nu on hold staat vanwege de vakantieperiode, maar is de wens dat er wel iemand in september moet starten (denk aan de evt opzegtermijnen van beschikbaar talent). Of heeft u net als heel Nederland een vaste Recruiter nodig? Now is the time!

 

Wij zelf hebben in deze zomervakantie versterking gevonden op onze Sales-vacature. Erg fijn dus om te werven in deze periode. De kandidate was zelf nog wel aan het werk en niet met vakantie, maar overdacht wel haar carrière-move en precies op dat moment connecte ik haar via whatsapp. Na 2 kennismakingen komt ze Peper & Co dus versterken. Binnenkort vertellen we graag wie ons komt versterken en uiteraard stellen we haar dan graag aan u voor. 

Ook zijn we voor een van onze opdrachgevers in een vergevorderd stadium voor een vaste Recruiter positie. De kandidate in kwestie, wilde nog voor haar vakantie een carrierestap maken, hopelijk ronden we dit proces voor de klant met succes af.

 

Mocht u toch uw werving niet stil willen zetten tijdens de zomerperiode, ik ben beschikbaar om uw recruitmentvraagstuk aan te horen en uit te voeren. 

 

>Onze zomeraanbieding GRATIS RECRUITMENT ADVIES  (twv €350,00)

Ik luister graag naar uw recruitmentvraagstuk en bedenk samen met u hoe en of ik u hierbij kan helpen. 

 

Fijne vakantie?

 

Met pittige groet,

 

Vanessa | vanessa@peperco.nl| 06-21479850 | www.peperco.nl