Als je het hebt over een pop-up shop of een pop-up restaurant, weet iedereen gelijk wat er bedoeld wordt. Handig en snel inspringen op een lokale behoefte, kort, krachtig, met veel herrie en kwalitatief de moeite waard. Wij hebben daar een nieuwe dimensie aan toegevoegd: de Pop up werver! Eigenlijk met exact dezelfde sterke kwaliteiten, alleen zonder plastic tasjes waar je voor moet betalen.

De Pop-Up Werver komt, richt de recruitment processen in, levert, draagt over en gaat weer weg. Zo simpel kan het werven van goede medewerkers zijn, echt! Het wiel hoeft u namelijk niet zelf uit te vinden, dat hebben wij allang voor u gedaan. Ook hoeft u niet bang te zijn dat u betaalt voor zaken die u niet ziet, want alles wat we doen, doen we gewoon bij u in huis. U bepaalt de prioriteit(en) en wij voeren uit, bij u op locatie; as simple as that. En wat helemaal prettig is, we richten het allemaal zo in, dat u zelf bij alle informatie kunt. Kandidaten die nu niet passen of willen, kunnen volgend jaar namelijk best interesse hebben.

We kunnen ook een deel van het totale proces ontzorgen. Zullen we er samen even naar kijken? Een Quick Scan is gratis, we vragen alleen een kop redelijk lekker koffie en max 2 uur van uw tijd. Zo weet u gelijk wat er beter kan.

Belt u ons of bellen wij u terug?

085- 8772459 | bericht@peperco.nl | www.peperco.nl