Zo daar ben ik dan, als recruitment specialist bij Peper & Co. En dan vragen ze me ook nog een stukje te schrijven over hoe geweldig het hier is! Geen probleem natuurlijk. Als pittig Pepertje draai ik daar mijn hand niet voor om.

Maarre, hoe ben ik hier nou terecht gekomen? Ik had een leuke baan. Ik was niet actief op zoek. En toen zag ik Peper & Co langskomen op social media. Heb jij die vacature ook gezien? Hij was anders, hij was pittig, hij viel op! Grappig dacht ik en wat een lef. Pop-up werver? Ik ken alleen de Pop-up store waar ik (te) graag kom.

Interessant, commercieel corporate recruiter. He, mensen met ervaring en lef. That’s me! Peper&Co, klinkt pittig, en Jobspicer origineel. Ik had wel zin in wat “spice” in mijn carrière. Dus waarom niet. Al snel kwam ik aan tafel met Carnessa. De ladies van Peper & Co.

Trots en passie spatte van hun af. Kijk, dat lijkt me nou eens een toffe vibe om in te werken. Echte hunters die op een creatieve manier de markt bewerken. En al snel werd er een pepersnoepje op onze samenwerking gegeten. Ik was officieel als Peper-Girl aangenomen bij Peper & Co.

En daar ga ik dan dus! Ik beweeg me tussen klant en kantoor en pop overal weer op. Ik hunt waar ik kan en wanneer ik kan. Als jobspicer ben ik innovatief op de arbeidsmarkt. I love it! Het nieuwe werven- en werken is het! Actief, ondernemend en professioneel. Met pit en humor: No borders, no limits! Dat is Peper & Co. Geen extern bureau, maar echt onderdeel van de organisatie waar je voor bezig bent in een project rol met proces bril en adviseurs pet.

Dus, ben jij een recruiter en zoek je een volgende stap in je carrière? Dan moet je niet langer wachten om mijn collega te worden. Poppen we samen op.

Let’s spice up recruitment and yourself!