Terwijl het halflauwe vleesje met een teflon verantwoorde spatel van links naar rechts wordt geduwd, kan het zomaar zijn dat u als werkgever een medewerker heeft die afhaakt bij uw organisatie. Zonder dat er een directe aanleiding voor hoeft te zijn, worden de feestdagen gebruikt om de balans op te maken. Dus... terwijl u nog nageniet van de succesvolle kerstborrel en enthousiast ontvangen kerstgeschenken/bonussen, kan het zomaar zijn dat ook u “last” krijgt van de aantrekkende arbeidsmarkt.

Met een succesvol HR-beleid, verhoogt u de medewerkerstevredenheid. Wij hebben een uitstekend netwerk van specialisten die u hier graag bij helpen. En als u dan tevreden medewerkers heeft, zet u hen dan vooral in als ambassadeurs van uw organisatie. Zo heeft u ineens een heel personeelsbestand aan recruiters tot uw beschikking. Hoe u dit doet? Peper & Co helpt u hier graag bij. Een goed uitgedragen werkgeversmerk, draagt bij tot een succesvolle groei aan personeel tegen lagere kosten.

We zouden best graag met u willen gourmetten om de gedachten de vrije loop te laten; alleen koffie is voor ons voldoende! Enne......we wensen u uiteraard een mooi, succesvol en bovenal gezond 2018 toe!

bericht@peperco.nl of 085 - 8772459