Ok, als je dit bericht leest, betekent het dat je op z'n minst verder wilt kennismaken met Carnessa, de avatar van Peper & Co. De 1e kennismaking is best vlot verlopen en het wordt tijd voor de 2nd date: oprechte interesse. Wie is Carnessa nou echt, behalve een powergirl op een flashy plaatje?

Is it a bird….no, is it a plane? No….it’s Pepergirl!

Goed, even serieus. Carnessa dankt haar naam aan de bundeling van 2 superkrachten: Carmen & Vanessa; 2 recruitment enthousiastelingen met een gezamenlijke missie in de veranderende wervingswereld. Werving in 2016 met beschikbare info, zoals bijvoorbeeld linkedin, gaat niet om werknemer en werkgever bij elkaar brengen, tegen torenhoge fees in achterafkamertjes. Het gaat om lange termijn relaties tussen mensen & organisaties en zaken zoals employer branding & jobmarketing. Een hele andere tak van sport wat de grote corporates al uitgevonden hebben.

Met onze pepergirl(s) brengen wij werving 2.0 ook bij de kleinere spelers in huis, al vanaf 1 dag per week. Werven als een grote corporate, hoe groot of klein je ook bent, dat is waar Carnessa voor staat. Werf als een baas, schakel een Pepergirl in en doe net of je een grote corporate bent, gewoon…..waarom niet?

Carnessa neemt je aan de hand, adviseert en regelt alles op recruitmentvlak, gewoon bij jou in huis. Zodat je weer kunt concentreren op de core business. Recruitment is de core business van Carnessa. Ieder z’n ding! Carnessa gelooft heilig in transparantie, zowel in inspanning als in inzichtelijkheid van informatie. Alle kandidaten die Carnessa vindt in zoekopdrachten, zijn toegankelijk, ook als Carnessa al lang andere organisaties blij aan het maken is. Want, zeg nou zelf, iemand die nu nog niet klaar is voor een overstap, kan toch volgend jaar hartstikke interessant zijn? En die kun je dan gewoon zelf contacten.

De 2e date vliegt voorbij, wordt het niet eens tijd om verder persoonlijker kennis te maken? Carnessa houdt van lekkere koffie……stille hint?

Pepergirl, Spice up your recruitment!

Bel je ons of bellen wij jou terug?

085- 8772459 | bericht@peperco.nl | www.peperco.nl

We werken uiteraard ook met mannelijke pepergirls, maar zeg nou zelf, peperboy klinkt als iemand die een krant op een versgemaaid gazonnetje gooit…..toch?