It’s all about Candidate Experience!
 

Een goede candidate experience is een randvoorwaarde voor het employer brand en de realisatie van employer impact. Hierin komt de rol van een goede Recruiter weer naar voren. Het aantrekken, begeleiden en opleiden van managers die uitstralen hoe belangrijk de eigen medewerkers zijn. Een sterke employer brand krijg je namelijk alleen door inzet van je eigen werknemers. Binnen beginnen is buiten winnen!

 

Ga op zoek naar dat ene element dat je onderscheidt als werkgever. Zet vacature marketing in voor een optimaal bereik en de juiste aandacht, maak actief gebruik van social media voor het delen van je bedrijfscultuur en zorg voor een onderscheidende werken-bij website, gericht op de optimale kandidaatsbeleving. Passend bij de identiteit van de organisatie en een laagdrempelige manier om als kandidaat te kunnen solliciteren.

 

Peper & Co schiet hierbij te hulp! Wij helpen om je Employer Brand naar een hoger plan te tillen door middel van een succesvolle Employer Brand strategie. We brengen de juiste kennis, advies en tools om je recruitmentproces in te richten of verder te optimaliseren.  Maatwerk, ongeacht of je enkel die éne vacature ingevuld wilt hebben of het gehele recruitmentproces uit handen wilt geven. Met de recruitmentoplossingen van Peper  &Co hoef je niet voor de tweede keer het wiel uit te vinden. De markt is in beweging, recruitment trends volgen zich op ram tempo op waardoor het steeds belangrijker is om voorop te blijven lopen!