Wie zijn WIJ?
Peper & Co is de mobiele recruitmentafdeling voor het MKB. Wij werken voor organisatie die de kennis, tools en capaciteit niet in huis hebben om recruitment professioneel uit te voeren, maar die wel behoefte hebben om gezien te worden als professionele werkgever.

Wij geloven dat recruitment een echt vak is en dat dit het verschil kan maken in succesvol groeien als organisatie wanneer het om personeel gaat. Grotere bedrijven hebben hier goed ingerichte recruitmentafdelingen voor en het MKB heeft dit nu ook met Peper & Co. Hoe groot of hoe klein de organisatie ook is.

The JOB
Wanneer onze job er op zit heeft de opdrachtgever vaak ruimte voor een vaste recruiter. Peper & Co wil dan ook graag dit recruitmentvraagstuk oplossen voor de klant en daar hebben wij jou bij nodig. Wij willen een netwerk opbouwen van recruiters die wij kunnen benaderen voor onze opdrachtgevers; vast, interim of op projectbasis.

Je kunt bij onze opdrachtgevers verwachten dat recruitment nog niet volledig uitgebouwd is. Voor jou dus een hele leuke klus om recruitment verder op de kaart te zetten voor onze opdrachtgevers en het juiste personeel binnen te halen.

Wie ben JIJ ? 
Wij zien graag recruiters die enkele jaren recruitment ervaring hebben en bekend zijn met sourcingtechnieken en het tackelen van diverse recruitmentvraagstukken. Je gaat immers recruitment verder oppakken bij de opdrachtgever en dus moet je van wanten weten.

DUS! Wil jij je aansluiten bij het netwerk van Peper & Co? Solliciteer dan via deze link: jobspicer.nl/recruiter. Mocht je nog vragen hebben, kun je contact opnemen via bericht@peperco.nl of via 085-8772459.

OF
Wil jij deze ervaren recruiter worden? Wij leiden ook junior recruiters op. Gaat jouw hart sneller kloppen bij het idee van mens en organisatie koppelen en heb je dit, in welke vorm dan ook, minimaal één jaar mogen doen? Ook dan komen wij graag met jou in contact.